tisdag 28 juli 2009

Mosserande mjölk, kan det vara något?

Kolsyrad mjölk, låter det som ett dåligt skämt?

Kanske inte, för idag skriver Sydsvenskan om att Coca Cola i alla fall tänker satsa på det under namnet "Vio". Tydligen ska den inte heller behöva förvaras i kylskåp, så man kan ju undra hur mycket mjölk den innehåller.

Vi här i mjölkdrickarbältet tycker förstås att amerikanarna är dumma i huvudet, men är det inte främst de stora multinationella företagen som gör dom dumma?

2 kommentarer:

  1. Mousserande mjölk låter äckligt, för att tala klarspråk! Är den dessutom "longlasting" så tycker jag att det förstärker det äckliga...

    Tacka vet jag kall mjök och en varm kanelbulle!
    /Mamma

    SvaraRadera
  2. om amerikanarna varit göteborgare hade de kallat det för moo-sserande mjölk.

    SvaraRadera